Logo
n 0800 105 135   Volajte zadarmo Po–Pia 8.00-17.00

Tašky a obaly

Ak vám záleží na ochrane a bezpečí vašich zariadení ako notebook, netbook alebo tablet, odporúčame vám zaobstarať si tašku či obal. Tieto puzdrá a tašky slúžia najmä na predĺženie životnosti prístrojov, ak ich často prenášate. Riziko vzniku nevzhľadných škrabancov vďaka tejto ochrane podstatne znížite.

zobraziť celý text

Ako si vybrať správnu tašku či puzdro?

V prvom rade je dobré si uvedomiť, za akým účelom budete tašku využívať a aké požiadavky na ňu máte. Ak už vlastníte ruksak na notebook, ale obávate sa škrabancov kvôli kontaktu vášho zariadenia so zvyšným obsahom ruksaka, ideálnym riešením je obal na notebook so zipsom. Ušetríte tak miesto a vaše zariadenie bude v bezpečí.

V prípade, že pre vás ruksak nie je atraktívnym riešením, odporúčame zaobstaranie tašky na notebook. So širokou škálou nastavení a vybavenia sú vhodné aj pre náročnejšieho zákazníka. Medzi najpodstatnejšie výhody tašky patrí nastaviteľný ramenný popruh s pohodlnou vypchávkou, vnútorné polstrované komory, vrecká na príslušenstvo, či priehradky na dokumenty. Tento typ je vhodný najmä pre podnikateľov či študentov, ktorí s notebookom pracujú denno-denne.

  

Akú veľkú tašku si zaobstarať?

Čo sa týka veľkostí, vyberajte takú tašku, ktorá má vnútorné rozmery totožné s rozmermi vášho zariadenia. Neodporúčame kupovať veľký obal, ak vlastníte malý notebook. Zariadenie by v ochrannom kryte nemalo žiadnym spôsobom "plávať", ale byť stabilne a bez možnosti pohybu uložené vnútri tašky či obalu. Ak teda hľadáte ochranu pre netbook s uhlopriečkou 11", kúpte si tašku a puzdro, ktoré je určené presne pre tento rozmer prístroja.

     

skryť text

Case Logic Huxton puzdro na notebook 13,3"

Case Logic Huxton puzdro na notebook 13,3"

Puzdro na notebook s max. uhlopriečkou 13,3 ", štíhle prevedenie, vrecko na zips na drobné príslušenstvo, materiál polyester…

Case Logic Huxton puzdro na notebook 13,3" Čierna
33,45 € bez DPH
40,14 € vr. DPH
Vypredané
Case Logic taška na zrkadlovku

Case Logic taška na zrkadlovku

Taška na zrkadlovku, 2 bočné vrecká, vrecko na fotopríslušenstvo, silné polstrovanie, predĺžený zips na lepšie otváranie, pútko na opasok, odnímateľný ramenný popruh, ucho na prenášanie, materiál polyester a nylon…

Case Logic taška na zrkadlovku Čierna
34,95 € bez DPH
41,94 € vr. DPH
Vypredané
Predchádzajúca   1Nasledujúci

Podľa ceny

33 - 35

Podľa farby

Podľa materiálu

Uspôsobené pre veľkosť

Objem

0 - 0 l

Váš košík je prázdný

Kancelársky nábytokKancelársky nábytok O
Stoličky a kresláStoličky a kreslá O
Kancelárske vybavenieKancelárske vybavenie O
Kuchyne a jedálneKuchyne a jedálne O
Šatne a ich vybavenieŠatne a ich vybavenie O
Vonkajšie vybavenieVonkajšie vybavenie O
Dielňa a skladDielňa a sklad O
Dom, byt, záhradaDom, byt, záhrada O