Logo
n 0800 105 135   Volajte zadarmo Po–Pia 8.00-17.00
Ergonomické vankúše

Ergonomické vankúše

Máte problémy so stuhnutými svalmi a dlhšie sedenie vo vás vyvoláva nepríjemné pocity? V tejto kategórii nájdete praktické ergonomické vankúše, vďaka ktorým sa vám uľaví a dlhé sedenie pre vás už nebude problém. S výberom vám radi poradíme.

zobraziť celý text

Ergonomické vankúše

V našej ponuke nájdete niekoľko typov ergonomických vankúšov - bedrové, vankúše za krk, alebo na podporu sedenia. Vankúše za krk z pamäťovej peny pomáhajú uvoľniť napätie svalstva a dokonale sa tvarovo prispôsobia vášmu krku. Stávajú sa praktickými pomocníkmi v kancelárii, na cestách, ale aj doma pri relaxovaní.

Bedrové vankúše s výplňou z pamäťovej peny presne kopírujú krivku vašej bedrovej chrbtice a podporujú tak jej správnu polohu a držanie. Ich využitie je široké - môžete si s nimi vylepšiť kancelársku stoličku aj sedadlo auta.

Anatomický tvar vankúšov na podporu sedenia poskytuje maximálny komfort počas dlhého sedenia v zamestnaní, v aute, vlaku či v lietadle. Stane sa vašim praktickým asistentom, ak pociťujete nepohodlie či bolesť pri dlhšom sedení.

  

 

skryť text

Ergonomické vankúše

Podľa ceny

0 - 0

Podľa farby

Pomôcka proti

Váš košík je prázdný

Kancelársky nábytokKancelársky nábytok O
Stoličky a kresláStoličky a kreslá O
Kancelárske vybavenieKancelárske vybavenie O
Kuchyne a jedálneKuchyne a jedálne O
Šatne a ich vybavenieŠatne a ich vybavenie O
Vonkajšie vybavenieVonkajšie vybavenie O
Dielňa a skladDielňa a sklad O
Dom, byt, záhradaDom, byt, záhrada O