3 dôvody, prečo si kovový nábytok zaslúži vašu pozornosť

Hľadáte úložné priestory na pracovisko, ktoré si poradia s vysokou záťažou, vydržia vám až do dôchodku a jednoducho sa udržujú? Vybrať všestranný nábytok, ktorý splňuje všetky tieto kritériá, nie je žiaden med. Zoznámte sa s kovovým nábytkom, vďaka ktorému nebudete musieť znížiť zo žiadneho zo svojich nárokov.

Kov ako silák, ktorého vysoká záťaž nerozhodí

Kovové kartotéky do kancelárií, ordinácií i archívov

V niektorých dokumentoch je nutné mať neustále poriadok. Šanóny so zmluvami, zdravotné dokumentácie pacientov a iné dôležité spisy. K týmto účelom vám najlepšie poslúžia kovové kartotéky.

Svojou konštrukciou a veľkosťou sú pripravené k uloženiu štandardných formátov A4 a vďaka nastaviteľným priečkam vo vnútri zásuviek umožňujú ukladanie závesných zložiek. Tento typ zložiek je opatrený štítkom na chrbte, čím značne zjednoduší orientáciu v uložených spisoch. A je už len na vás, či dáte prednosť jednoradovej alebo dvojradovej kartotéke.

Každá zo zásuviek našich kartoték je pripravená na vysokú záťaž. Vďaka kovovej konštrukcii si hravo poradí so 40 kilovým obsahom – a to i pri plnom výsuve zásuvky. Z bezpečnostných dôvodov je možné vysunúť v jednu chvíľu len jednu zásuvku. Tento systém blokovania zaisťujúci dokonalú stabilitu sa postará, aby sa kartotéka za žiadnych okolností neprevážila ani pri plnom zaťažení zásuviek.

Zabezpečenie uložených spisov je bez diskusie kľúčovým kritériom. Optimálnym riešením sa ponúka centrálne uzamykanie, ktoré sa postará o kompletné uzamknutie celej kartotéky. Prehliadnuť si ho môžete napríklad u veľmi obľúbenej kovovej 3 zásuvkovej kartotéke.

Kov ako ideálny „držiak“ do dielní a servisov

Univerzálne dielenské skrine

V miestach ako autoservisy, dielne a výrobné priestory, kde dochádza k manipulácii s náradím, materiálmi a drobnými súčiastkami sú kovové dielenské skrine ideálnym úložiskom týchto predmetov a pomôcok. Od dielenskej skrine očakávate totiž predovšetkým stálu odolnosť. A to ako z pohľadu konštrukčného materiálu, tak vysokej nosnosti. Naše univerzálne kovové skrine sú toho zárukou. Zásluhou plechových plášťov tieto skrine nebude trápiť, keď s nimi nebudete jednať ako v rukavičkách.

Kov ako jednoducho udržiavateľný a vlhku vzdorný materiál

Priestranné šatníkové skrinky

Či už sa jedná o šatníkové skrinky do prezliekarní zamestnancov, či ako vybavenie šatní na športoviskách, ich výber by ste nemali podceniť. I keď sa v tomto prípade môžu javiť drevenékovové skrinky ako rovnocenní konkurenti, kov ako materiál má vďaka svojím vlastnostiam predsa len navrch. S vlhkosťou v prostredí dokáže pracovať lepšie než drevo, a preto je spektrum miest, kde ich uplatniť, ďaleko širšie. Kovové šatníkové skrinky sa okrem prezliekarní hodia rovnako do wellnes a športových centier, ktorých súčasťou sú vodné kúpele či bazény. Zásluhou pevnosti kovu sa nemusíte obávať skorého opotrebovania vplyvom častého používania. A v prípade znečistenia sa plech udržuje jednoduchšie než laminovaná drevotrieska.

Stávka na jednu kartu

Bezkonkurenčnú prednosť kovového nábytku sme vám už predstavili. Jeden vrúbok na tomto sortimente však predsa nájdete. Na rozdiel od dreveného nábytku neponúka príliš veľa možností, ako ho prípadne zladiť so zvyškom interiéru. Vsádza totiž všetko na jednu kartu – a tou je praktickosť. Praktickosť v súvislosti s vysokou nosnosťou, odolnosťoujednoduchou údržbou.

Zaujal vás tento článok? Tak ho zdieľajte!

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *