Všestranný kancelársky nábytok za ľudovú cenu? To je Impress

Pri zariaďovaní pracoviska vás čaká rad rozhodnutí. Dôležitým faktorom pri výbere kancelárskeho nábytku bude samozrejme aj rozpočet. Poďme si predstaviť nábytok Impress, ktorý patrí k najvýhodnejším možnostiam v našej ponuke.

Dostaňte z priestoru maximum

Priaznivá cena rozhodne nie je jedinou prednosťou nábytkovej rady Impress. Vďaka jednoduchému designu a širokej ponuke prvkov jednoducho využijete celú miestnosť, či už má akúkoľvek veľkosť a tvar. Oproti designérskym radám je teda Impress nielen lacnejšia, ale v mnohom tiež praktickejšia – ideálna do administratívnych kancelárii.

Všetky prvky ponúkame v dezénoch javoru, tmavého orechu a hrušky, niektoré naviac aj v bielom laku.

Stoly pre každú príležitosť

Na rozdiel od väčšiny nábytkových rád začínajú kancelárske stoly Impress už na šírke 80 cm, takže sa uplatnia aj v tej najmenšej kancelárii alebo pracovni. Pri väčšine veľkostí máte na výber medzi klasickou drevenou podnožou a modernejšie vyzerajúcimi kovovými nohami.

V oboch prípadoch môžete siahnuť po rohových variantoch, ich využitie sa nemusí obmedzovať len na rohy miestnosti. Vytvorte napríklad dve pracovné miesta skombinovaním ľavého a pravého rohového stolu.

Do zasadacích miestností odporúčame konferenčné a jednacie stoly. Tie sú rozmernejšie a navrhnuté na pohodlné sedenie na všetkých stranách.

Ani tým ale vaše možnosti nekončia – rada Impress ponúka aj niekoľko skladacích stolov, ktoré oceníte hlavne tam, kde sa často mení počet prítomných osôb. Ukážkové využitie nájde napríklad v kultúrnom centre, kde raz usporiadate raut alebo konferenciu, inokedy zase tanečný ples. Manipulácia je veľmi jednoduchá a v zloženej podobe stoly zaberú minimum miesta.

Kontajnery – všetko potrebné po ruke

Zásuvkové kontajneryneodmysliteľnou súčasťou kancelárskeho nábytku, predstavujú totiž uzamykateľný úložný priestor, ktorý môžete mať vždy na dosah. Aj tieto prvky vám rada Impress ponúkne hneď v niekoľkých variantoch.

Tou prvou sú pojazdné kontajnery, ktoré úhľadne „zaparkujete“ pod stôl, takže v miestnosti nezaberú žiadne miesto naviac. Ich potenciálnou nevýhodou je o niečo menšia kapacita a skutočnosť, že pod užším stolom vám môžu trošku prekážať.

Druhú možnosť predstavujú prístavné kontajnery. Tie svojou výškou a hĺbkou odpovedajú stolom, takže toho do nich jednak viac uložíte, jednak vám zväčšia pracovnú plochu. To platí doslova dvojnásobne pre modeli s rozšírenou doskou (tá môže presahovať buď doľava, alebo doprava – záleží len na montáži). V kombinácii s rohovým stolom taký kontajner vytvorí celé zákutie, kde budete mať dosť miesta na všetko, čo pri práci potrebujete.

V prípade prístavných kontajnerov určite venujte pozornosť rozmerom – kancelárske stoly Impress totiž majú rozdielnu výšku v závislosti na type podnože. K celodrevenému stolu siahnite po 76 cm kontajneri, k modelu na kovovej podnoži zvoľte 73 cm.

Skrine na tisíc spôsobov

V mnohých pracoviskách je ale potreba úložného priestoru viac. Či už hľadáte šatník, archivačné skrine alebo napríklad elegantnú vitrínu na dekoratívne drobnosti, aj tentokrát máte pri nábytku Impress z čoho vyberať.

Kombinujte podľa potrieb

Rozmery jednotlivých skríň sú navrhnuté tak, aby ich bolo jednoduché ľubovoľne kombinovať. Stačí si vybrať z troch výšok – 80, 119,6 alebo 190 cm. Všetky prvky majú rektifikačné nožičky, ktorými nábytku zaistíte stabilitu aj v prípade, že podlaha nie je dokonale rovná, a vyladíte úroveň horných dosiek. Hĺbka je takmer pri všetkých prvkoch jednotná (37 cm), aby všetko úhľadne lícovalo. Posledným rozmerom je šírka, ktorá začína už na 37 cm, takže bez problému nájdete úložné riešenie aj pre tú najmenšiu kanceláriu.

Výnimkou z uvedených jednotných rozmerov je táto skriňa, ktorá výškou aj hĺbkou odpovedá stolom s drevenou podnožou. Využijete ju teda podobne ako prístavný kontajner. Naviac si do nej môžete zaobstarať niku, ktorá policu rozdelí na 9 buniek o rozmeroch tak akurát na štósy papiera o formáte A4 – skvelé riešenie pre uchovanie fyzickej korešpondencie a dokumentov.

Aby ste mali v papierovaní poriadok

Na uskladnenie väčšieho množstva šanónov, zložiek a ďalších tlačovín zvoľte archivačné skrine Praktik, ktoré svojou konštrukciou a ponúkanými dezénmi odpovedajú kancelárskemu nábytku Impress.

Opäť si vyberte z rady rozmerov, ktoré sú navrhnuté pre čo najvšestrannejšie využitie. Potom už je len na vás, či najlepšie využijete obyčajné police, lístkovnice, kombináciu oboch, alebo napríklad šatníkovú skriňu s uzamykateľnými dvierkami.

Aj na detailoch záleží

Kancelárske stoly a skrine vytvoria solídny základ, s ktorým už by ste si doma možno vystačili, prečo si ale nábytok neprispôsobiť ešte viac?

Doplnky ku skriniam

O nikách sme sa už zmienili skorej, nábytok Impress ale ponúka aj ďalšie možnosti, ako úložný priestor prispôsobiť vašim predstavám a požiadavkám.

Niektoré skrine sú vybavené dvierkami už od výroby, k väčšine ostatných si ich ale potom môžete dokúpiť. Na rozdiel od kontajnerov skrine Impress (s výnimkou rady Praktik) nie sú uzamykateľné, pokiaľ ale potrebujete ich obsah zabezpečiť, môžete si ku dvierkam zaobstarať aj zámok.

Ešte praktickejšie stoly

Pracovnú plochu si zase rozšírite spojovacími a zakončovacími prvkami (tým niekedy hovoríme tiež jednacie prvky či prísedy). Svojim guľatým tvarom nabúrajú fádnosť pravých uhlov a vytvoria napríklad miesto na sedenie pre klienta, prípadne elegantne prepoja dva stoly do tvaru L.

A pretože sa kancelárska práca v 21. storočí už takmer neobíde bez počítača, ponúka nábytok Impress ešte výsuvnú dosku na klávesnicupodstavce pod samotný počítač.

Obráťte sa na nás

Široká ponuka prvkov znamená viac možností, o to obťažnejšie ale môže byť vybrať tie skutočne optimálne. My sme odhodlaní vám s tým pomôcť – a na vaše otázky vám odpovieme na infolinke, a pokiaľ to chcete úplne bez starostí, vypracujeme vám 3D vizualizáciu kancelárie! V prípade následnej realizácie ju máte v cene nábytku. Tak s nami poďte staviť na Impress – múdre a dostupné riešenie pre každú kanceláriu.

Zaujal vás tento článok? Tak ho zdieľajte!

Podobné články