Logo
n 0800 105 135   Volajte zadarmo Po–Pia 8.00-17.00

Písacie stoly

Písací stôl je dominantou každej kancelárie, pracovne a študentskej izby. Ponúkame ako jednoduché stoly, ktoré v priestore príliš miesta nezaberú, tak i praktické kombinácie písacieho stola s kontajnerom, policami či regálom. Nájdete tu taktiež PC stoly prispôsobené k používaniu notebooku alebo počítača.

zobraziť celý text


Bez písacieho stolu by to nešlo

Či už hľadáte jednoduchý písací stôl do rohu garsónky, stolík na notebook, alebo praktickú kombináciu stola s úložným priestorom, nájdeme pre vás riešenie. Písacie a PC stoly ponúkame v nespočetných veľkostiach, tvaroch a dizajnoch, naviac máme i niekoľko modelov určených pre mladších členov domácnosti.

Ako vybrať vhodný stôl práve pre vaše účely?


Málo miesta? Nevadí!

V menšej izbe alebo pracovnom zákutí oceníte užšie písacie stoly, ktoré nezaberú veľa miesta.

Úsporou priestoru samozrejme obetujú trochu komfortu a budete si musieť rozmyslieť, čo na pracovnej doske skutočne potrebujete.

I stôl so skromným pôdorysom ale môže byť praktický – napríklad písací stôl Nevada vám ponúkne dve zásuvky a police nad pracovnou doskou.

PC stôl Anave je široký len 60 cm

 

S písacím stolom Gerald o miesto núdza nebude

Väčšie stoly pro náročných

Ak vám to priestor dovoľuje a chcete od svojho písacieho stola viac, siahnite po jednom z modelov s veľkou pracovnou doskou.

Súčasťou týchto stolov je často i úložný priestor vo forme zásuviek, poličiek, priehradok alebo kombinácia všetkého – skúste napríklad písací stôl Grosso.

Podobné modely sú skvelou voľbou napr. do študentskej izby, kde chcete mať vždy po ruke počítač, učebnice, zápisky i šálku kávy.


PC stoly a notebook stolíky

Bez výpočtovej techniky už by to dneska skrátka nešlo. Preto je kopa písacích stolov prispôsobená k inštalácii počítača.

PC stoly sú často vybavené výsuvom na klávesnici, ktorý vám ušetrí miesto na samotnej doske stola a po vypnutí počítača ho jednoducho zasuniete.

Notebook stolíky slúžia k pohodlnej obsluhe laptopu buď v sede, alebo napríklad v posteli – určite pohodlnejšie a zdravšie než mať horúci rám priamo na kolenách.

 

PC stôl Jacob je kompaktná a praktická voľba


Stôl Julia vaše deti prevedie vyrastaním

Detské stoly

Až vaši najmenší začnú kresliť a písať, obstarajte im k tomu vhodný stôl. V kategórii detských písacích stolov nájdete modely, ktorých veľkosť, funkcie i dizajn sú prispôsobené potrebám detí.

Ako to tak chodí, deti rastú ako z vody a ich potreby sa neustále vyvíjajú, preto majú tieto stoly možnosť nastavenie výšky. Stôl tak vášmu potomkovi vydrží slúžiť radu rokov, pretože porastie spoločne s ním.


skryť text

Písacie stoly

Podľa ceny

0 - 0

Dĺžka

0 - 0 cm

Hĺbka

0 - 0 cm

Výška

0 - 0 cm

Váš košík je prázdný

Kancelársky nábytokKancelársky nábytok O
Stoličky a kresláStoličky a kreslá O
Kancelárske vybavenieKancelárske vybavenie O
Kuchyne a jedálneKuchyne a jedálne O
Šatne a ich vybavenieŠatne a ich vybavenie O
Vonkajšie vybavenieVonkajšie vybavenie O
Dielňa a skladDielňa a sklad O
Dom, byt, záhradaDom, byt, záhrada O