Logo
n 0800 105 135   Volajte zadarmo Po–Pia 8.00-17.00

Parný mop Polti Vaporetto SV420_FRESCOVAPOR, Oranžová

Parný mop Polti Vaporetto SV420_FRESCOVAPOR, Oranžová

Parný mop s osviežovačom vzduchu, integrovaný aróma dávkovač, max. príkon 1500 W, doba nahrievania 15 s, indikátor pripravenosti pary, filter proti vodnému kameňu, objem zásobníka na vodu 0,3 l, nastaviteľný parný výkon, parkovací systém, dosah 5,5 m, odnímateľná nádoba zobraziť celý text
Vaša cena:
139,45 € bez DPH
167,34 € vr. DPH
Množstvo:
0800 105 135 Po–Pia 8.00-17.00

Parný mop Polti Vaporetto SV420_FRESCOVAPOR

Pre svieži a prevoňaný domov

S Vaporetto SV420_Frescovapor vyčistíte a prevoniate váš domov zároveň. Kefa má zabudovaný dávkovač, ktorý uvoľňuje do ovzdušia príjemnú arómu.

Kefa Vaporforce

Špeciálna kefa Vaporforce má širokú čistiacu plochu, ktorá uvoľňuje viac pary a tým efektívnejšie vyčistí všetky povrchy. Samostatný flexibilný nástavec a elegantne tvarovaná hlavica nevynechajú jediné miestečko vo vašej domácnosti. Kefa sa ľahko dostane do všetkých rohov a zákutí.

Eliminuje až 99,99% baktérií, vírusov a plesní

Zabudnite na kúpu prídavných čistiacich prostriedkov. Para je prírodná a účinná metóda čistenia, ktorá dôkladne ničí obrovské množstvo baktérií, vírusov a zárodkov. Nielenže tým ušetríte vašu peňaženku za najrôznejšie chemické prostriedky, ale upratovanie vykonáte hygienicky a citlivo k životnému prostrediu. Parné mopy Vaporetto eliminujú až 99,9 % najčastejších baktérií v domácnosti.


Kompaktný, ľahký a ľahko ovládateľný

Najväčšou výhodou parných mopov Vaporetto je ich ľahká manipulácia, preto sú ideálnymi pomocníkmi úplne pre každého pre každého.

Bez problémov ho znesiete po schodoch, požičiate susedom alebo vyčistíte celú domácnosť, bez toho aby ste sa unavili. Či už pod posteľou, za pohovkou alebo v rohoch - vďaka mopu Vaporetto budete doma upratovať pohodlne a bez námahy. Nahreje sa za 15 sekúnd.

Vhodný na všetky typy podláh

Vaporetto SV420_Frescovapor je navrhnutý pre všetky typy podláh: parkety, mramor, koberce, kúpeľňové dlaždice, vinylové (PVC) podlahy a terakotové alebo kamenné dlažby. Či už zdobí váš domov akýkoľvek povrch, bude znovu žiariť čistotou.

Mop je ľahučký a ľahko sa s ním manipuluje


Zabudovaný filter sa postará o elimináciu vodného kameňa

Účinný na odolnú špinu

Pomocou zabudovaných štetín na zadnej strane hlavice odstránite aj tú najviac usadenú špinu. Parný systém je podporený abrazívnou silou štetín, ktoré mechanicky očistia plochu od usadených nečistôt a tým napomáhajú k ich perfektnému odstráneniu.

Pohodlná hands-free manipulácia

Nemusíte sa ohýbať a ručne nasadzovať návlek. Pri nasadzovaní stačí návlek umiestniť pod mop a zľahka zatlačiť, plastové úchyty na báze suchého zipsu návlek samy upevnia. Naopak pri odnímaní zľahka zošliapnete malý pedál na zadnej strane.

Odnímateľná nádoba na vodu

Praktická pomôcka na priebežné dopĺňanie vody. Zásobník vyberiete a jednoducho doplníte vodu, kedykoľvek to bude potrebné. Nemusíte teda odpájať prístroj alebo hľadať pohár a tým prerušiť prácu.

Filter na vodný kameň

Zabudovaný filter bráni prietoku minerálnych solí, čím znižuje pravdepodobnosť vzniku vodného kameňa a umožňuje vám bezstarostne používať bežnú kohútikovú vodu. Filter je vymeniteľný a pravidelným obmieňaním predĺžite životnosť prístroja.


Parametre:

Farba: oranžová
Nastaviteľný parný výkon: áno
Filter proti vodnému kameňu: áno
Objem zásobníka na vodu: 0,3 l
Vyberateľná nádoba: áno
Parkovací systém: áno

Rozmery:

Dĺžka: 32 cm
Hĺbka: 20 cm
Výška: 112 cm

Technické parametre:

Maximálny príkon: 1500 W
Dosah: 5,5 m

0
Hodnotilo 0 zákazníkov
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
Napíšte nám recenziu na tento produkt

Celkové hodnotenie:

PODOBNÉ PRODUKTY

  • Detail produktu
Parný mop Polti Vaporetto SV420_FRESCOVAPOR
Parný mop Polti Vaporetto SV420_FRESCOVAPOR, Oranžová
139,45 € bez DPH
Vypredané

Váš košík je prázdný

Kancelársky nábytokKancelársky nábytok O
Stoličky a kresláStoličky a kreslá O
Kancelárske vybavenieKancelárske vybavenie O
Kuchyne a jedálneKuchyne a jedálne O
Šatne a ich vybavenieŠatne a ich vybavenie O
Vonkajšie vybavenieVonkajšie vybavenie O
Dielňa a skladDielňa a sklad O
Dom, byt, záhradaDom, byt, záhrada O