Logo
n 0800 105 135   Volajte zadarmo Po–Pia 8.00-17.00

Nastaviteľný držiak do sprchy Plus, Nerez

Nastaviteľný držiak do sprchy Plus, Nerez

Praktický multifunkčný držiak do sprchy, sada voľne zostaviteľných poličiek, možnosť vertikálneho aj horizontálneho posunu poličiek, plastové prepážky, rýchla inštalácia bez lepenia a vŕtania, prísavky ku kachličkám, materiál nerezová oceľ a hliník zobraziť celý text
Kód: 10920227
Posledné 2 ks
Odosielame: pondelok 29. 4.

Vaša cena:
132,45 € bez DPH
158,94 € vr. DPH
Množstvo:
0800 105 135 Po–Pia 8.00-17.00

Nastaviteľné sprchové poličky

Nastaviteľný držiak do sprchy Plus

Praktický a multifunkčný držiak do sprchy, ktorý zároveň funguje ako sada voľne zostaviteľných poličiek. Odteraz už budete mať všetky pomôcky poruke.

Jednotlivé poličky môžete podľa potreby posúvať vertikálne aj horizontálne a vytvoriť si dosť priestoru na akokoľvek vysoké obaly od šampónov, sprchových gélov atď. Túto schopnosť ocenia aj malé deti, ktoré si môžu poličku posunúť tak, aby na ňu pohodlne dosiahli. Zároveň je možné nebezpečné veci, ako sú napr. žiletky ukladať do horných poličiek a vysunúť ich mimo ich dosahu.

Poličky sú vybavené praktickými plastovými prepážkami a ďalšími doplnkami. Pohodlne si do nich odložíte všetky moderné potreby na sprchovanie (napr. kefka na tvár, elektrická zubná kefka atď.)


Jednoduchá a rýchla inštalácia

Celú sadu nainštalujete do vašej kúpeľne v priebehu niekoľkých minút. Horná časť sa pomocou háčika zavesí cez okraj sklenených dverí alebo steny sprchovacieho kúta a dolná sa upevní dvoma prísavkami ku kachličkám. Všetko sa zaobíde bez vŕtania či lepenia.

Hlavná časť sady je vyrobená z kvalitného eloxovaného hliníka. Eloxácia ju bezpečne chráni pred vonkajšími vplyvmi. Po ošetrení tento materiál nehrdzavie a ľahko sa udržiava. Ďalšími použitými materiálmi sú nerezová oceľ a plast.

Fľaše so šampónom, mydlom a inými prípravkami môžete postaviť hrdlom dolu do dvoch otvorov v každej poličke. Produkt tak spotrebujete do poslednej kvapky.

Súčasťou sady je rýchloschnúca mydelnička. Voda stečie medzi drážkami a kocka mydla alebo napr. suchého šampónu tak zostane suchá a dlhšie vydrží.

Praktické háčiky na potreby na sprchovanie a hygienu


Parametre:

Farba: nerez
Materiál: oceľ, hliník

Rozmery:

Dĺžka: 36,7 cm
Výška: 70 cm
Hĺbka: 15 cm

0
Hodnotilo 0 zákazníkov
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
Napíšte nám recenziu na tento produkt

Celkové hodnotenie:

PODOBNÉ PRODUKTY

  • Detail produktu
Nastaviteľný držiak do sprchy Plus
Nastaviteľný držiak do sprchy Plus, Nerez
132,45 € bez DPH
Posledné 2 ks
Odosielame: pondelok 29. 4.

Váš košík je prázdný

Kancelársky nábytokKancelársky nábytok O
Stoličky a kresláStoličky a kreslá O
Kancelárske vybavenieKancelárske vybavenie O
Kuchyne a jedálneKuchyne a jedálne O
Šatne a ich vybavenieŠatne a ich vybavenie O
Záhradný nábytokZáhradný nábytok O
Dielňa a skladDielňa a sklad O
Dom, byt, záhradaDom, byt, záhrada O