Logo
n 0800 105 135   Volajte zadarmo Po–Pia 8.00-17.00
Konferenčné stolíky

Konferenčné stolíky Výpredaj

Hľadáte vhodný konferenčný stolík, ktorý by skvelo zapadol do vašej obývačky, a stále neviete, ktorý si vybrať? S výberom vám radi pomôžeme a poradíme.

zobraziť celý text

Ako vybrať vhodný konferenčný stolík?

Pri výbere ideálneho konferenčného stolíka do obývacej izby či firemných priestorov je potrebné zvážiť niekoľko dôležitých faktorov. Medzi tie kľúčové patrí účel, aký má stôl splňovať a priestor, do ktorého ho máte v úmysle umiestniť. Čo sa týka účelu konferenčného stola, môžete dať prednosť dizajnovke, ktorá dodá vášmu interiéru „šmrnc“, či siahnuť po praktickej variante s dostatočným odkladacím a úložným priestorom.


Dizajn, ktorý upúta pozornosť

Netradičný vzhľad a jedinečné dizajnové spracovanie bezpochyby zaujme akúkoľvek návštevu vašej firmy aj domácnosti. Výber konferenčného stolíka o vás všeličo prezradí - designovky bývajú odrazom kreativity, flexibility a otvorenosti novým výzvam.

U nás si môžete vyberať zo širokého spektra atypicky tvarovaných stolíkov, ktoré splnia očakávania aj náročnejších užívateľov.


Tradičné spracovanie, ktoré nikdy nesklame

Ak nechcete experimentovať s odvážnym dizajnom, je pre vás klasické tvarové spracovanie tou pravou voľbou. Tieto modely sú nadčasové a skvelo zapadnú do akéhokoľvek interiéru.

Vyberajú si ich najmä používatelia, ktorí si stoja za svojimi štandardmi, sú nekompromisní a dávajú prednosť poriadku a dokonalej organizácii.


Aký materiál zvoliť?

Máte hrubú predstavu o tom, kam nový konferenčný stolík umiestnite a na aký účel ho budete využívať. Teraz je potrebné vybrať materiál, ktorý bude vám aj vášmu interiéru najlepšie vyhovovať. V prvom rade odporúčame vyberať z takých modelov, ktoré esteticky dokonale zapadnú do miestnosti.

  • Sklo
    • Sklenená horná doska stola sa veľmi jednoducho udržiava. Ak zvažujete kúpu skleneného stola do domácnosti s menšími deťmi, je dobré vziať do úvahy nutnú častejšiu povrchovú údržbu. Sklo sa dobre hodí aj k iným materiálom a dotvára miestnosti vzdušný nádych.
  • Drevo
    • Drevo patrí medzi užívateľmi k najobľúbenejším materiálom konferenčných stolov. Jeho nespornou výhodou je to, že zapadne takmer do každého interiéru a príjemne ho zútulní.
  • Kov
    • Kovové stoly patria medzi dizajnovky, u ktorých je však potrebné byť opatrný pri výbere. Nevhodný výber môže mať za následok nežiadúci chladný dojem interiéru. Odporúčame skôr voliť stolík, ktorého konštrukcia obsahuje kovové prvky, ktoré však netvoria väčšinu jeho konceptu.

Okrúhly alebo hranatý stolík?

Voľba tvaru stola záleží na vašich osobných preferenciách. Čo sa týka praktickosti, odporúčame konferenčný stolík štvorcového či obdĺžnikového tvaru. Ostré hrany však nie sú ideálne v domácnosti s deťmi, pre ktorých bezpečnosť je vhodné zvoliť stolík oválny či okrúhly.

Okrúhly konferenčný stolík
Hranatý konferenčný stolík

Odkladací stolík, riešenie pre menšie interiéry

Bojujete s menším priestorom, do ktorého potrebujete umiestniť konferenčný stolík?

Riešenie je jednoduché, siahnuť môžete po praktických odkladacích stolíkoch, ktoré ušetria dostatok miesta vo vašom interiéri a zároveň plnia rovnaký účel ako konferenčné stoly. Aj tu si môžete vyberať z pestrej ponuky dizajnových aj tradičných stolíkov.


skryť text

1 - 3 z 3 produktov
Skladom
Akcia
Konferenčný stolík Genua II

Konferenčný stolík Genua II

Obdĺžnikový konferenčný stolík, rozmery 110 × 60 × 43 cm (dĺžka × šírka × výška), horná doska z lakovaných MDF dosiek, podnož z práškovanej ocele, nosnosť 30 kg…

Konferenčný stolík Genua II Prírodné drevo
97,95 € bez DPH
117,54 € vr. DPH
Posledný 1 ks
-15 %
VÝPREDAJ
Konferenčný stolík Barrel

Konferenčný stolík Barrel

Okrúhly konferenčný stolík, rozmery 48 × 56 cm (priemer × výška), materiál kombinácia umelého ratanu a skla, nosnosť 10 kg…

Konferenčný stolík Barrel Ratan
48,95 € bez DPH
58,74 € vr. DPH
Skladom > 10 ks
-45 %
VÝPREDAJ
Konferenčný stolík Indira

Konferenčný stolík Indira

Konferenčný stolík, rozmery 51 x 51 x 48 cm, materiál sklo, umelý ratan, práškovaná oceľ, nosnosť 20 kg…

Konferenčný stolík Indira Ratan
40,95 € bez DPH
49,14 € vr. DPH
Skladom > 10 ks
-37 %
VÝPREDAJ
Predchádzajúca   1Nasledujúci

Podľa ceny

40 - 98

Dĺžka

48 - 110 cm

Hĺbka

48 - 60 cm

Výška

43 - 56 cm

Váš košík je prázdný

Kancelársky nábytokKancelársky nábytok O
Stoličky a kresláStoličky a kreslá O
Kancelárske vybavenieKancelárske vybavenie O
Kuchyne a jedálneKuchyne a jedálne O
Šatne a ich vybavenieŠatne a ich vybavenie O
Vonkajšie vybavenieVonkajšie vybavenie O
Dielňa a skladDielňa a sklad O
Dom, byt, záhradaDom, byt, záhrada O